Szolgáltatások

 • Épületgépészeti tervezés

  Épületgépészeti projektek széles skáláján nyújtunk BIM-es tervezői szolgáltatást. Ipari- és sportlétesítményektől kezdve kórházak, irodaházak, lakóházak rendszereinek tervezésével állunk ügyfeleink rendelkezésére. A tervezés kezdeti fázisaitól kezdve BIM környezetben dolgozunk, biztosítva a legmagasabb minőségű szakági munkát és szakág-közti együttműködést.

 • BIM modellezés

  Legyen szó tervezésről, felújítás lévő alatt épületekről, vagy meglévő épületekről, egy magas minőségű BIM modell előállításának számos előnye lehet. Tervezési fázisban a BIM modell alkalmas a szakágak magasabb szintű összekoordinálására, mely kis befektetéssel jóval magasabb minőségű végeredményt és alacsonyabb kivitelezési költségeket eredményezhet. Teljeskörű BIM modellezői szolgáltatáscsomagunkkal az épület élettartamának bármely fázisában segítünk az Ön igényeinek leginkább megfelelő modell előállításában.

 • BIM koordináció és projekttámogatás

  A szakágak közötti 3D-s, és méginkább a magas információtartalmú BIM-es együttműködés nagy potenciált rejt magában. Megfelelő koordinációval mind a megrendelői és kivitelezői igények kielégítése, mind a tervezőcsapat valós képességeinek maximális kihasználása elérhető. Számos BIM-es projekten szerzett tapasztalatunknek köszönhetően a projekt követelmények meghatározásától a végső dokumentáció átadásáig számíthatnak ügyfeleink BIM-es szakértői szolgáltatásainkra.

 • Ütközésvizsgálat

  Rendszerek ütközésvizsgálatával, és ütközéskoordinációs szolgáltatásunkkal segítjük a tervek kivitelezésre való alkalmasságát, ezzel javítva a tervek minőségét és csökkentve az építtető költségeit. Modellezési és ütközésvizsgálati szolgáltatásunkkal akár nem BIM-es projektek kritikus részeinek ütközéskoordinációját, tervezői ismereteink miatt pedig megoldások kialakítását is vállaljuk.

 • Pontfelhő és felmérés

  Meglévő létesítmények pontos felmérésével, valamint a felmérés modell alapú dokumentálásával már meglévő épületek és gépészeti rendszerek digitális másolata hozható létre akár pontfelhő, akár pontfelhőből létrehozott 3D vagy BIM modell formájában. Felmérési szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy megbízóinknak rendelkezésére álljon meglévő létesítmények digitális másolata. A digitális másolat alapként szolgálhat továbbtervezési, áttervezési, felújítási munkálatokhoz, vagy inputként szolgálhat üzemeltetési modell megalkotásához és IoT alkalmazásokra is.

 • BIM alapú Épületüzemeltetési Modell létrehozása

  Épületüzemeltetési modellek létrehozásával és rendszeres karbantartásával a létesítmények teljes életciklusát lefedjük. Az üzemeltetési modell alapú üzemeltetési rendszer az épület geometriáján túl az elemek adatait, garanciális és gyártói információit, valamint az okosszenzorok élő adatait is tartalmazhatja, ezzel drasztikusan megkönnyítve az üzemeltetést, karbantartást és a továbbtervezési folyamatokat.